Een website laten ontwerpen…

” …Uw website laten bouwen en vindbaar maken, dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Derks Webdesign

Een website ontwerpen

Een goede website ontwerpen en bouwen met een optimaal gebruiksgemak, eenĀ  overzichtelijke layout en een optimale vindbaarheid vind ik erg belangrijk. Natuurlijk zijn de website die wij ontwerpen responsive, dit wil zeggen een optimale weergave voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

Derks Webdesign helpt u graag met het realisereen van uw eigen website. Na een kort gesprek kan ik direct een prijsopgave doen. De prijs van een website is afhankelijk van diverse factoren en opties. Denk hierbij aan de omvang van de website, op maat gemaakte functionaliteiten, grafische wensen etc.

Uw website wordt normaal gesproken in WordPress ontworpen. Indien gewenst krijgt u zelf een beheeraccount om uw website te beheren en inhoud te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Laat u dit liever aan mij over? Wij doen het graag voor u. Kijk ook gerust eens bij mijn portfolio voor enkele voorbeelden van websites.

Een website leasen

Geen zin om direct een aanzienlijkbedrag uit te geven voor een website, terwijl u toch een professionele website wil hebben? Wij hebben voor een een totaal oplossing, waarin u wordt ontzorgd. Wie bieden namelijk het leasen van een website aan. Ga snel naar de pagina ‘een website leasen‘ voor meer informatie!

Bel!