“…Laat de wereld met u en met uw bedrijf kennismaken…”

Bij Derks Webdesign zit u goed!

Derks Webdesign – Webdesigner in Helmond, Deurne en omstreken

U bent op zoek naar een webdesigner in Helmond? Derks Webdesign bouwt voor u een keurige eigentijdse website. Ook voor het regelen van de domeinnaam en het hostingpakket bent u bij ons op het goede adres.
De websites die Derks Webdesign bouwt zijn overzichtelijk, duidelijk en geheel naar de wensen van de klant.
De koffie staat klaar voor een vrijvlijvend en gratis gesprek.

Responsive websites

Alle websites uit de hand van Derks Webdesign zijn standaard responsive. Dit wil zeggen dat de websites een optimale weergave hebben op desktops, tablets en smartphones.

Meertalige websites

Doet u zaken in het buitenland of heeft u er belang bij dat uw website ook in andere talen wordt weergegeven? Een meertalige website is dan een prima optie.

Webshop

Wanneer u een webshop overweegt, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Wij bespreken samen met u de opties die het best bij uw wensen aansluiten.

Onderhoud en updates

De meeste CMS systemen vereisen regelmatig updates van de core van de website, alsmede de updates van plug-ins of modules. Het is belangrijk dat deze worden uitgevoerd.

Zoekmachine optimalisatie

Wij zijn SEO gespecialiseerd en we weten hoe Google tegen websites aankijkt.
Wij richten uw website zo optimaal mogelijk in voor de zoekmachines.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u hulp nodig bij het maken van een website? U wil een domeinnaam en hostingpakket maar weet niet waar te beginnen? Aarzel niet en vraag vrijblijvend informatie aan.

Wil jij ook zo trots als een pauw zijn op je eigen website?

Bel!