Een greep uit mijn portfolio
werelbol-achtergrond400.png

"Na een prettig kennismakingsgesprek heeft Pieter-Jan de website voor mijn praktijk gemaakt. Hij had na het gesprek een goed beeld van mijn wensen en daarbij een goed inzicht en mooie ideeën die passen bij de setting. En heel snel was daar een prachtige website! Hij is goed bereikbaar voor hulp en vragen. Ik ben in ieder geval heel tevreden met het resultaat!"

Irma de Groot, Eigenaresse Puur Acupunctuur

Met Pieter Jan klikte het meteen en had ik een zeer goed gevoel. De communicatie verliep heel soepel. Hij spreekt mensentaal die voor mij te begrijpen was en is ook altijd extra snel om aanpassingen te doen.  
Hij denkt met je mee en levert kwaliteit en service. Daarbij werkt hij tegen een acceptabele prijs en is ook altijd bereid om extra inspanningen te verrichten.

Carine de Meester, Eigenaresse Polderlicht gastenkamers

Wij, John en Herman, kwamen tot het idee om een dartshop te starten.Maar ja, en toen? Hoe bereik je je publiek?
Gelukkig leerden we Derks Webdesign kennen.Er werd naar ons geluisterd. Er werd proactief advies gegeven en we kunnen oprecht zeggen dat we trots zijn op onze website. Hoog service niveau tegen een aantrekkelijke prijs.

Herman en John, Eigenaren Dartsupport

Wij hebben in 2013 een website laten maken door Derks Webdesign en zijn hier zeer tevreden over.
Ook de samenwerking die wij hebben met Pieter-Jan Derks is uitstekend te noemen.Je hoeft maar te bellen of te mailen en het wordt geregeld.
Wij kunnen u hem aanbevelen!

Gerard Regli, Directeur Voedselbank Deurne

Op een eigentijdse creatieve wijze geeft Pieter-Jan invulling aan de wensen van de cliënt en dit doet hij ook met gepaste snelheid.
Daarbij werkt hij tegen een acceptabele prijs en is ook altijd bereid om extra inspanningen te verrichten. Wij kunnen via een toegankelijke manier veel informatie op onze website bij- en onderhouden. We bevelen Derks Webdesign van harte aan!

Tjeu Lammers, Secretaris Shantykoor de Klotvaarders

Na een kennismakingsgesprek kregen we direct een goed gevoel. Pieter-Jan had duidelijke eigen ideeën waar een hedendaagse website aan dient te voldoen en er was voldoende ruimte voor ons om onze wensen daarin te verwerken. Deze prettige samenwerking, de regelmatige contactmomenten en het laten samenvloeien van de wederzijdse inbreng hebben geresulteerd in een heel strakke, eigentijdse website voorzien van alle moderne functionaliteiten.

Auto-& Truckschade Munsters, Directie

We zijn zeer tevreden over onze website hij voldoet volledig aan onze wensen.
We hebben bovendien een er fijne samenwerking met Derks Webdesign. Top- bedrijf!

Fer van Els, Eigenaar Fer van Els Bouw

De website die Derks Webdesign voor mij heeft gebouwd, was precies wat ik in gedachte had.

Het kleurgebruik en de layout zijn helemaal mijn smaak! En wanneer ik vragen heb kan ik altijd aan de bel trekken!

Janneke Munsters, Eigenaar Munsters Belettering

Zij gingen u voor...

CONTACT

Over Derks Webdesign

Derks Webdesign kan u compleet ontzorgen wat betreft uw website en alles wat hiermee gerelateerd is.

 

Delen?